BTS Travel werkt samen met tech partner Raphide b.v. voor een structurele aanpak van de CO2-voetafdruk.

Raphide heeft een module ontwikkeld wat BTS Travel klanten in staat stelt nauwkeurig CO2-emissie boekhouding te beheren. Met andere woorden een structurele oplossing voor de berekening van de CO2-voetafdruk van onder meer de mobiliteit, vliegen, trein en auto.

Raphide Kl

Drie modules

Raphide bestaat uit drie modules die jouw reizen verbeteren.

Goedkeuringsmodule 

Raphide Pre-Trip Audit Notification and Approval Technology biedt een suite van pre-trip goedkeuringsoplossingen die organisaties helpen bij het beheren van duurzame reiscompliance, risicobeperking, financiële en koolstofuitstoot budgetten. 

Railscanner

De mogelijkheid om snel en eenvoudig nationale en internationale treinboekingen te maken. De Railscanner® is in ontwikkeling en zal uitgroeien tot de Skyscanner® voor internationale treinboekingen. In een duurzaam programma is het ook van belang om het boeken en beheren van internationale treinen net zo eenvoudig te maken als het boeken van een vliegticket.

CO2-emissie module

Biedt 'Footprint rapporten' die inzicht geven in de naleving van een duurzaam reisbeleid, die gebruikt kunnen worden om het duurzaam reisbeleid verder aan te passen en om 'compensatie' te realiseren.

Uw zakenreis op maat?

Contacteer ons